random expo

Random Expo
Datum
Headlines

BLADENBAL 2012

Op dinsdag 13 maart organiseert de New Beatnix Generation alweer voor de achtste keer het Bladenbal.
Dit jaar wordt het feest voor de eerste keer in de Sugar Factory gehouden, de voorgaande edities gebeurde dit nog in de Kring/Club Up.
 
Het Collectief The New Beatnix Generation is in 2004 opgericht door de makers van cultbladen LFTFLD, Elf en Tablet. In 2005 presenteerden zij voor de eerste keer 'het Bladenbal' een feest van independent fanzine en magazine makers. De afgelopen jaren heeft het feest zich ontwikkeld tot een breed georiënteerd cultural event van 'de Amsterdamse Tegencultuur.'
 
 Ook dit jaar zal er weer een lange lijst kunstenaars, performers, dj’s en live acts  acte de presence geven.  Zo staan er optredens gepland van de nieuwe Amsterdamse live-sensatie 'Vrouwen zijn O.K', DJ Zender, het obscure 'Dogs of Shame', Mini Vila, Dezibelle, The Anomalys, Stompin' Mokum, The Big Hoax (met Bas Bron van de Jeugd van Tegenwoordig), DJ Elfje en vele anderen. The Up in Smoke Area zal gehost worden door Hush Hush met dj optredens van o.a: Cowboy & Henk (Lowlands, Magneetfestival) en Dj Dikke Thomas met zijn vette platen. Daarnaast zijn er weer talloze side-acts: Jee Wee de Oesterman, Barbers on the Run, What’s Happening Here, Colour of Sin e.a. De Master of Ceremony is Rob Zorab.
 
 Het feest wordt traditioneel geopend met een Spoken Word poetry-estafette met ondermeer Daan Doesborgh, Stella Bergsma en Kamiel Proost.
   Op het balkon zullen presentaties zijn van fanzines en kunst en Cult magazines als Gonzo, Gluur, Vinyl,Elf, God van Nederland, et Alors
 
 Dinsdag 13 maart
 Sugar Factory  - Lijnbaansgracht 238
 21.00 - Late
 Entree  10 euro
 
 Voorverkoop:
 Cafe Belgique - Gravenstraat 2
 Cafe Diep - Nieuwezijds Voorburgwal 256
 Cafe Barones - Spuistraat 122
 Cafe de  Buurvrouw - Sint Pieterspoortsteeg 29
 Stripantiquariaat Lambiek - Kerkstraat 132
 
 

NACHTSPELEN 10 - JUBILEUM EDITIE!


NACHTSPELEN 10

DE JUBILEUM EDITIE

ZATERDAG 5 NOVEMBER 2011


Het heeft even mogen duren maar op Zaterdag 5 November is het dan eindelijk zover! Voor de 10e keer zullen de Nachtspelen losbarsten in het Transformatorhuis, de  Westerunie, de Westerliefde en het Westergasterras met een speciale JUBILEUM EDITIE! Met een speciaal intiem verjaardags thema zullen we eens flink gaan uitpakken!

Kaarten zijn nu al reeds te koop en wanneer de website af is maken we ook het programma bekend!

>> Koop hier je TICKETS!
 

COSTA DEL SOUL 2011 - LINE-UP BEKEND

COSTA DEL SOUL - EDITIE 7

ZATERDAG 16 JULI opent het stadsstrand Blijburg i.s.m. The Rendez Vous vanaf 12:00 uur voor u de deuren van ons geheel vernieuwde COSTA DEL SOUL WELLNESS RESORT©. Prachtig gelegen en op steenworp afstand van de Randstad, een must voor iedereen die even bij wil komen van alle dagelijkse stress en op zoek is naar innerlijke rust.
Vanuit het resort kunt u aan exclusief geselecteerde activiteiten deelnemen. In uw arrangement inbegrepen zit een bezoek aan de maar liefst negen wellness faciliteiten verspreid over het gehele kuuroord. Tevens kunt u gratis gebruik maken van het all-inclusive naaktstrand in onze kristalblauwe lagune. We hopen u dan ook van harte te verwelkomen op deze nu al legendarische dag.

>> Check hier  de line-up voor 2011
 

NACHTSPELEN ZOMER EDITIE 2011

NACHTSPELEN ZOMER 2011
WEBSITE KLAAR - LINE-UP BEKEND

Amsterdam is al enkele weken in de ban van de NACHTSPELEN. Trainingen zijn in volle gang en er wordt druk gespeculeerd over publieks- favorieten. ZATERDAG 18 JUNI barst in alle zalen van de Westerunie de  zinderende zomereditie van  de NACHTSPELEN 2011 los – door diverse trendwatchers nu al ‘hotter dan de avondvierdaagse’ genoemd. Grijp je kans en koop nu tickets voor jou en al je vrienden want winnen is belangrijker dan meedoen!

Tickets kun je op eenvoudige wijze bestellen voor € 35,- op onze website, Tickets aan de deur zijn € 40,-

>> klik hier voor het programma
 

AMSTERDAM OPEN AIR UITVERKOCHT

AMSTERDAM OPEN AIR
zaterdag 04 juni 2011

De strijdlustige nachtvlinder kan er inmiddels niet meer om heen: 'winnen is belangrijker dan meedoen!' Onder dit motto worden De Nachtspelen ieder half jaar op het Amsterdamse Westergasterrein gehouden. Dankzij haar unieke opzet is het evenement binnen de kortste keren uitgegroeid tot een begrip binnen het Amsterdamse uitgaansleven. De combinatie van dansmuziek, spelletjes en verkleedthema's werkt nu eenmaal verslavend. Op het Open Air Festival kun je reeds een voorproefje verwachten van onze zomereditie (zaterdag 18 juni). Ga voor meer info naar: Amsterdamopenair.nl

Audio Nachtspelen Stage: Boris Werner, Tom Trago, Zender, Wanka, Shake & Bake met Hero de Janairo & Brian S, El Rub a Dub, Dj 11je & Cafe Diep's finest LIVE!
 

next event

Next Event NACHTSPELEN
DE WINTER EDITIE
ZATERDAG 3 NOVEMBER

OHet lange wachten is voorbij, de zomer achter ons gelaten maakt de Nachtspelen zich klaar voor een ijskoude wintereditie. Wanneer de grachten dichtvriezen en een dikke laag sneeuw onze stad bedekt, zal bij ons het zweet van het plafond gutsen!

Op 3 november worden de drie zalen van de Westerunie omgebouwd tot wintersport arena en tot de nok toe volgestouwd met spelletjes, sportactiviteiten, acts en andere verrassingen. Klappers als ijspegelvangen, sneeuwbalrollen, wakvissen en “zoek de Yeti” behoren natuurlijk weer tot het spel assortiment.

Al bij binnenkomst raakt de deelnemer verwikkeld in een strijd om de felbegeerde wisseltrofee. Wie voor twaalven arriveert kan meedoen aan de landenparade. Groepen van minimaal zes personen, met hetzelfde tenue, krijgen naast hun eigen vlag een gratis fles champagne (mits voor twaalf uur present).

De muzikale ondersteuning is afkomstig uit alle hoeken van het  nachtleven en betreft dan ook een aantal van de grote kopstukken. Een aantal zijn reeds bevestigd, maar we hebben nog een hoop verassingen voor je in petto, hou onze nieuwe eventpage in de gaten voor het laatste nieuws. Komende weken kunt je nog een hoop verwachten ; )

>> Klik hier voor de eventpage: KLIK HIER!


HET TRANSFORMATORHUIS
Dimitri
Cinnaman (Colors)

SHMLSS

Zender
wanka
Blitzkrieg

Maarten Pordon (Symphonica Electronica)

vj’s: Danny Merk, Zoek Dekking & MixilWESTERUNIE - ZWARTE PISTE

Hosted by Knuckle Duster agency
Palmbomen
Spacegirls
Doppelgang

Nick Verstand

vj’s: Servaes & JudocusWESTERLIEFDE - APRES-SKI

Hosted by Cartel

Aron Friedman (Crackhouse)

Brent Roozendaal (Drift Festival)
Carlos Valdes (Studio Soulrock)

Levi VerspeekMEETING POINT ANTARCTICA

Shake & Bake (Brian S en Hero de Janeiro)
Zender B2B Stefano Richetta (Click)

Peter Kan (Vrij Festival)

Django Gitano


Bezoek onze website voor meer info & Tickets: KLIK HIER!